Utomskärsfiske 5/8

Efter inomskärsfiske med några landade gäddor mellan 1-2,5kg var det dags att styra båten lite längre ut till kallare vatten för att se om vi kunde få upp någon större gädda. Själv vill jag snart klå mitt PB på 4,95kg !! Morgonen började trögt bara följare inte några riktiga hugg, vi låg och drev och var allmänt loja och trodde att vi skulle få åka hem lottlösa. Plötsligt utan förvarning har jag en gädda på, sekunden efter har även Willy en större gädda på betet. Jag låter min slita sig för att hjälpa till med landning samt fotografering. Gäddan vägde 4,6 kg och var 85cm lång. Sedan kom fisket igång och det högg bra. Vi lyckades fånga två gäddor till som vägde 3,5 respektive 1,5 kg så denna morgon blev trots trög början faktiskt riktigt bra.

Gäddorna föredrog Big Bandit Tånglake 2 denna morgon

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s