Kvällsrunda 9/8

Ett par nyinköpta beten som saknades för oss köptes under dagen på Kamms så vi var bra utrustade när vi åkte ut på fjärden vid 18.30.Vi valde att fiska bland öarna mellan Saltö och Aspö, vi har inte fiskat här så vi provade oss fram när vi försökte hitta heta platser. Willy hade denna kväll en bländande fisketeknik och lät 3 st gäddor syna insidan av båten, även 3 st gäddor tappades halvägs in till båten. Däremot jag hade inte någon lycka alls. Inte ens en följare kunde jag se, Antagligen hade jag totalt tappat känslan för jerktekniken denna kväll som jag körde med Big Bandit tånglake 2. Bättre tur på nästa runda.(Jag ska tagga mig med filmen Gäddfeber) Nästa gång ska jag minsann landa en gädda!!

En av 3 kvällsgäddor i 2kg klassen som Willy fångade denna afton.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s