Gäddeldorado 19/8

16 gäddor fångades, vägdes och fotograferades på denna tur som varade i ca 4 timmar, den största gäddan var 89cm lång och vägde 4,6 kg. Jag har aldrig varit med om något liknade. Vid ett tillfälle fångades 4 gäddor av Viktor Vestergård och Willy innan jag hade fått ut mitt bete i vattnet, jag hade fullt upp med att kroka av samt fotografera. Vet inte varför gäddorna var så glupska, kanske det inte hade varit några jerkbaits i vattnet hos dem. Jag lyckades inte något vidare denna kväll för Viktor fångade 12st och Willy 4st. Snart är det min tur att prestera och då smäller det rejält.

Häftigt med dubbelhugg. Friska och fina gäddor som snabbt släpptes tillbaka

En i mängden av de 16 gäddor som landades på denna kvällsrunda

2 tankar på “Gäddeldorado 19/8

  1. Hejsan !
    Gillar er blogg skarpt ! precis ny inflyttad i karlskrona och har hållt på med lite spinnfiske efter gädda förut. så några tips om gäddvikar eller några andra spots hade varit oerhört tacksam ! =D

  2. Härliga bilder Håkan. Ahhhh blir så sugen. Har inte fiskat annat än kräftor . Får satsa på Gäddfestivalen dags å damma av utrustningen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s