Revo Toro på premiärfiske 8/9

Willys fiskerulle av märket Tica har krånglat den sista tiden, den gnisslade och fungerade dåligt efter ett par timmars jerkande. Jag åkte till vår lokala fiskebutik Kamm´s och berättade om våra rullbekymmer. Johan i butiken ordnade till ett bra pris på en svensk kvalitetsrulle – en Ambassadeur Revo Toro. Jätteglada för denna uppgradering av rulle gav vi oss ut för attt provfiska lite. Vi trotsade det blåsiga vädret och styrde ut i det fräsande vattnet. Willy och jag gillar inte att fiska i 10 m/s så vi valde att fiska på läsidan av några öar. Resultatet blev att 3 st 1,5 kg gäddor ungefär 60 cm långa plockades upp och snabbt lämnades tillbaka i havet igen utan fotografering. Revo Toron fungrade perfekt och Willy njöt när han tog hem betet med hjälp av svensk ingenjörskonst.

Willy provfiskar med den nya fiskerullen( Ambassadeur Revo Toro) Vi köpte rullen på Kamm´s ute på Saltö

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s