Snuvad på min PB-gädda 12/9

Dagen var vigd åt fiske. Planen var att hämta Viktor efter tankning och åka under Hasslöbron. Vi såg fram emot att fiska på denna sida. Efter att ha tittat på sjökortet borde vi kunna få upp ett antal fina gäddor. Mot oss hade vi att det var lågvatten, det brukar inte gäddorna gilla – i alla fall de lite finare som vi gärna ville få upp i båten. Ett flertal gäddor fångades men de flesta var små mellan 1-3 kg. Vi lämnade av Viktor för att sedan köra hemåt men vi fick ett infall att fiska av ett sista ställe. På sista kastet för dagen lyckas Willy fånga en fin gädda på 5,1 kg som har längden 91 cm. Om det hade varit jag så hade mitt PB varit lite bättre, men jag gratulerar Willy för den fina fångsten.

Äntligen en präktig fisk uppe i båten för fotografering. Denna gädda vägde 5,1 kg och var 91 cm lång. Gäddan kunde inte motstå Bruntorsken i Big Bandit-version.

1 tanke på “Snuvad på min PB-gädda 12/9

  1. den var fin willy jag måste ju hänga med dig ut och fiska någon gång det hade varit jätte kul och sätt när du får upp en gädda på 100 kg hhahhaahhahah

    Vi ses Willy!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s