Blåsigt igen 3/10

Sydostliga vindar på ca 10 m/s när vi vaknade gjorde vi inte vågen åt. Vi är ju inte så glada att stå i blåsten och fiska. Har svårt att få rätt gång på betet och när det guppar är det är lätt att tappa balansen. Med dessa förutsättningar gav vi oss ut på fjärden. Fisket var ganska trögt hela dagen frånsett i skymningen när vi hittade en troligtvis ganska ofiskad vik där Willy fångade 4 smågäddor på ca en halvtimme. Dagen resultat blev 7 st gäddor totalt, alla under 2kg. Nästa helg är det gäddfestival vi får se hur det går.

Dessa gäddor har min kollega fångat i en sjö utanför Kristdala. Gäddans storlek var runt 5 kg när den simmade omkring i sjön. 

1 tanke på “Blåsigt igen 3/10

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s