Klart vatten 18/4

Efter hårt slit på sommarstugetomten med att avverka buskar och träd som sedan ska eldas upp vid lämligt tillfälle var det skönt att gå ner till båten på kvällen för pikehunt. Ingen vind och ca 4 meters klar sikt i vattnet så var  förutsättningarna inte de bästa, men vinden var varm och det var otroligt skönt väder då V6:an mullrade igång. Vi gav oss ut i skärgården där vattentempen ligger under nio grader och sedan började vi att jerka. Fisket var trögt men Willy fick tre och jag en liten som vi  tyvärr fick ta hem för att koka till katten. Katten känner igen lukten av kokt gädda och blir helt tokig. Hon däckade efter att ha glufsat i sig ett skrovmål nykokt fisk.

Kvällens största gädda var inte ett monster, men pigg och fin är hon. Vikt 3,7 kilo och längden 81 cm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s