Långfredagen 22/4

 

Willy provar några kast från bryggan inna solen har gått upp.

 

Det var vindstilla på skärtorsdagskvällen när vi bestämde oss för att åka ut på fjärden för att fiska på långfredagsmorgonen. Det var lite kallt när vi kom ned till båten vid femtiden och solen hade inte gått upp ännu. Willy provade några kast från bryggan medans jag roddade med båten. Det kändes helt meningslösta att ge sig av på gäddjakt i det spegelblanka vattnet men vi skulle ju hinna med att se soluppgången. Fisket var ju som alltid trögare än trögt under dessa förhållanden men Willy fick i alla upp en gädda så vi slapp bli nollade även denna gång. Iband är det båtturen och upplevelsen på fjärden som är viktigare än själva fisket.  Vi hade några jättesköna fisketimmar i det stilla vattnet när morgonsolen värmde oss.

2 tankar på “Långfredagen 22/4

  1. bor ni här eller? e det där inte Sturkö ni är på och det e Gäddholmen ni har framför er?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s