Utklippan 5/7

Jag väckte Willy kl. 06:30 – ”tidigt” i alla fall om man har semester, för nu var det dax för lite torskfiske. Vi visste att vinden skulle vara obefintlig så vi riggade om jerkspöna för torskpilkning istället. Allt gick som planerat frånsett att vi inte hittade några torskar att smörsteka till middag. Eftersom torskekon uteblev bestämde vi att fikan skulle ätas ute på Utklippan i lugn och ro. På väg in till hamnen hörde vi att det lät otroligt mycket från någon kompressor. Detta visade sig att det är underhållsarbete på fyren som måste blästras och målas för att inte rosta upp. Tyvärr lät det så mycket att det inte var någon själavård att besöka Utklippan idag. Själavård blev det när vi mötte familjen Branje för sol och bad på en ö efter en lugn färd från Utklippan på i stort sett plattvatten.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s