Alla gäddor vägde runt tre kilo 9/7

Jag tyckte att vädret verkade ok för fiske när jag klev upp vid 06:30. Vädret var lite mulet och vinden obefintlig men från syd i alla fall. Vi åkte till ett grundparti utanför Tjurkö men det var inte våran cup of tea. Att fiska lite djupare med vobbler kändes långtråkigt så vi vände inåt för jerkbaitfiske i tången på ca två meters djup. Nu blev det kul igen och jag fick upp min första gädda på pigen-kanske har jag änligen fått in snitsen på intagningen av detta klassiska bete. Nåväl jag fiskade även med  big bandit bruntorsk som även idag lurade upp två gäddor. Willy fiskade med haspel idag och agnade med 4play-detta fungerade också perfekt han fick upp tre gäddor. Totalt mellan klockan sju till tio landade vi 6 gäddor och samtliga var i trekilos klassen, vi hade kontakt med många flera gäddor under morgontimmarna så fisket var kul i dag.

 

Willy gillar att fånga sommargäddor på det mjukare och längre haspelspöet. Rullen är av märket Shimano Exage 4000 RB och spöet är ett Shimano Forcemaster upp till 100 gram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s