Simmande älg 11/7

Morgontur i det mulna vädret med inslag av lätt regn var vi med om något märkligt. Jag såg att det var någonting  i vattnet men avståndet var för långt för att se vad det var så vi åkte närmare med båten. Hur osannolikt det än verkar så är det en älg som simmar från Skällenäs till en närbelägen ö (Kölvingsö). Willy  får fram kameran och lyckas filma en liten frekvens innan älgen försvinner upp på Kölvingsö.

Vi fiskar och söker efter nya ställen som ev kan leverera gäddor under bättre fiskeförhållanden eller till hösten. Jag fiskar hela tiden med mitt nya favoritbete-pigen som även idag lurar upp en gädda. Willy plockar upp två snipor ur det blanka vattnet.   

 Det är inte bara gäddor som fångas av kameralinsen- idag filmades en älg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s