Utomskärsfiske 11/7

Fick besök av Viktor från Team Kamms för en snabb kvällstur.  Vädret var varmt och skönt så vi beslöt att ta en lång sväng utomskärs för att försöka hitta något eldoradoställe. Tyvärr så hittade vi mest tång som låg på land och kal och stenig botten. Det verkade till och med som om vi inte skulle lyckas fånga en endaste liten snipa.  Strax innan hemfärd så räddade Willy oss från att bli nollade när han fick upp två gäddor. Den ena var lite finare och vägde stax över fyra kilo och hade längden av 83 cm.

 

Det var strax efter klockan åtta som utomskärsgäddan valde att ge sig på betet. gäddan var 83 cm lång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s