Mycket nötande 12/7

Jag steg upp en timme tidigare än Viktor och Willy för att båten behövde tankas. Det är alltid lite besvärligt att tanka båten vid bryggan.  Man måste fylla i bensin i båten från jeepdunkar.Det blåste måttligt så vi satsade på utomskärsfiske även idag. Willy och jag som är lite bekvämare fiskare tyckte nog att det var ganska gropigt på utsidan men vi bet ihop och fiskade på. Vi nötte och nötte men det var dålig utdelning på alla de kast vi gjorde denna förmiddag. Kan inte säga vad det var som inte stämde men jag skyller på månen. Summa av kardemumman blev att Viktor fick två och Willy och jag bara några följare och enstaka hugg. Vi får ta nya tag under nästa fiskepass.

 

Viktor fångade en pigg och glad utomskärsgädda som uppmättes till 85 cm lång. Gäddan var i utmärkt kondition vid återutsättningen.

3 tankar på “Mycket nötande 12/7

 1. Det är alltid kul att lära känna andra fiskeintresserade så visst kan vi fiska tillsammans om du vill. Hör av dig när du är fiskesugen så kan vi bestämma något.

 2. Hej

  Kul och intressant läsning som jag nog kan ha en del nytta av under sommaren och i framtiden. Har fiskat en del i Blekinge innan men inte i Karlskrona området men det lär det bli mer av då jag träffat en tjej med rötterna därifrån. Skulle vara kul om ni kan dela med er av några tips kanske (fast jag vet att man håller lite på det) eller kanske rent av dela en fisketur någon gång. Vem vet…?!

  Mvh
  Martin Hansson
  martinh77@hotmail.com

 3. Hej där!
  Trevlig sida och jisses vad aktiva ni är! För egen del blir det lite fiske några gånger i månaden. Då vi inte har någon båt blir ställena vi fiskar på ganska begränsade. Ikväll hade jag lite tur, två nyinköpta wobblers gav bägge utdelning med varsin gädda. Den första till och med på första kastet.
  Ha en fortsatt trevlig fiskesommar på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s