Snöpligt 16/7

Vi tittade på sjökortet och valde ut några ställen som vi inte hade fiskat vid förut. Det blåste ganska friskt  i Willys och mina ögon men vinden var varm så det var skönt att fiska i blåsten. Våran plan över fiskeställen visade sig motsvara våra förväntningar för de levererade många fina fiskar i hyfsad storlek. Jag klantade mig och tappade i en gädda i 5kilos klassen över relingen innan mätning men den hade nog varit ca 90 cm. En gädda över metern lossnade strax innan inhåvning för Willy.Vi kämpade för att få tio gäddor över relingen men vi fick upp nio innan vi blev för hungriga och avbröt. Den största gädda som vi mätte idag var 86 cm lång men det var lite snöpligt att det inte blev tvåsiffrigt.

  

Lång och slank gädda med stort huvud var en av nio fina fiskar som landades idag

1 tanke på “Snöpligt 16/7

  1. HejHej willy det är Eric…. Ska köpa ett nytt spö nu denna veckan och jag undrar om du och jag kan vara någon dag så att du kan lära mig lite om det!!! Ses i skolan willly 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s