Semesteravslutning 17/7

Vi startade båtmotorn halvsex och var fulla av förväntningar inför semesterns sista morgontur. Vädret var mulet och vindarna kom från sydost och låg på en fyra m/s. Vindarna skulle stegra sig för att vara uppe i tio m/s under förmiddagen så allt verkade vara på topp enligt våran erfarenhet. Vi kan bara konstatera att vi var tvugna att fiska i fyra timmar för att lyckas få upp en liten gädda som krokades av intill båten utan fotografering. det var dålig fart på gäddorna och vi hade bara enstaka kontakter och följare utan några riktiga hugg. I morgon är semestern slut och det  är det dags att byta ut fiskekostymen mot arbetskläderna. Det är bara att blicka framåt mot en veckas semester i oktober då ska det minsann tokfiskas från morgon till kväll.

 

Big Bandit Bruntorsk tillsammans med Dräparn som också fungerar utmärkt att leverera gäddor. Tyvärr var det supertrögt idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s