Quicktour 18/7

Jag lyckades masa mig iväg till jobbet efter ett par koppar kaffe på morgonkulan. Det tar nog ett par dagar innan man är inne i rutinerna igen.Jag  låg och slappade i soffan när Willy och Oscar kom och ville fiska. Då spratt det till i kroppen och vi plockade snabbt ihop fiskeutrustningan och traskade skyndsamt ned till båten.Oscar lånade Willys haspelspö med skeddraget Pike. Willy och jag anväde jerkspöna och vi agnade med välkända beten. Vi hade varken gott om bensin eller tid så vi åker till ett ställe som brukar leverera fisk. Oscar får lite vägledning om var han bör lägga betet, och vips så har han fått upp två gäddor. Gäddorna var lite skeptiska till de ytgående jerkarna och bet endast försiktigt i dem. Det verkar som om det är bättre att fiska lite djupare med spinnare eller skeddrag.

 

Oscar fick upp två gäddor på denna snabba kvällstur. Han använde haspelspö med skeddraget Pike.

1 tanke på “Quicktour 18/7

  1. Vilken härlig bild!!! Och det är ju så kul att få napp! Inte undra på att Oscar ser så nöjd ut!!! // Therese

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s