Utlovad fångsgaranti 25/7

Vi visade våran blogg och pratade om fiske och  båtar med svågerns vänner från Västerås som var på semester i Blekinge. Jag råkade nämna att vi mer eller mindre kunde utlova fångstgaranti om man fiskade med Willy och mig i Bustern. Bo-Göran nappade på detta och mönstade på båten  för att kunna få upp den tredje gäddan i sitt  liv. Vi åkte till ställen som borde hålla gädda men huggen uteblev och vi blev nervösa att ingen gädda skulle fångas ikväll. Men när vi nästan har gett upp så hugger det på 4-playen och Bo-Göran får upp en liten krabat som är intrasslad i sjögräs. Givetvis blir vi jätteglada över fångsten trots att fisken var liten – så visst håller Team Karlskronafiskes fångstgaranti!!!

Nöjd och glad fångsman som poserar med sin fångst. Gäddans längd var 49 cm och Bogge använde sig av en 4-play som bete.

1 tanke på “Utlovad fångsgaranti 25/7

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s