Vi hittade gäddorna 26/7

Det nästan kändes i luften och i kroppen att fisket skulle vara bättre än i går. Extra triggade blev vi när Viktor från Team Kamms skickade ett Sms med texten (13 gäddor uppe). Vi är nyfikna av oss så Willy valde ut  nya ställen på sjökortet att fiska vid. Det tog en stund innan vi hittade rätt men då stod gäddorna uppradade och vi drillade in varsin gädda samtidigt. På de första fyra kasten fick vi upp tre gäddor. Sedan högg det på fint och vi hade många kontakter. Vi fick inte upp något monster ikväll men det är fantastiskt kul när man hittar gäddorna efter trögt fiske när man nästan vill ge upp.

Härlig kväll att fiska på, ganska lagom av allt. Lagom varmt,  lagom med vind och lagom med fisk när vi väl hittade dom.

2 tankar på “Vi hittade gäddorna 26/7

  1. Jag tror att det finns gäddor både här och där, det är bara att prova. Vi kommer nog att vara ute någon gång så håll utkik efter våran gäddracer. Hoppas att du får en kanonvecka i Karlskrona skärgård.

  2. Hej igen!

    Fortsatt kul läsning på er blogg om fisket i Karlskrona! Åker dit upp nu på söndag och stannar i en vecka så då lär det bli lite fiske mellan allt annat som ska hinnas med, men det lär inte vara sista gången. Har fixat sjökort och har väl hysat tillgång till båt så det ska bli en kul vecka. Har fått tips om att utsidan av Tjurkö skall vara bra!!

    Vi kanske ses på sjön!

    Mvh Martin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s