Förvånandsvärt trögt 18/8

Med ett självförtroende på topp sedan gårdagens lyckade fiske så var jag inte svårövertalad när Viktor SMS:ade att han var fiskesugen. Jag kollade snabbt in SMHI’s väder och det verkade lovande. Västliga vindar på ca fyra m/s utlovades. Verkligheten var en annan. Det blåste betydligt mer och vi blev dyngsura av översköljande vågor när vi passerade utanför Karlskronavarvet. Vi fiskade både på vind och läsidan på diverse öar men fisket var trögt och inga djuphavskrokodiler valde att hugga på våra beten. Vi lyckades ändå få upp några snipor så helt lottlösa blev vi inte.

  

Man undrar hur länge dessa skrotade militärbåtar ska ligga på första parkett i Karlskrona oljehamn. De tillför inte någon förbättring av utsikten ifrån gästhamnen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s