Gäddfestivalens första dag 8/10-2011

Vi kastade loss och plöjde genom den massiva dimma som låg över Lyckebyfjärden för att hämta ut startkorten på Dragsö Camping. Kön var redan lång när vi var framme strax innan sju. Allt förlöpte smärtfritt så alla fiskare blev ivägsläppta ca klockan åtta. Vi valde ut ett fiskeställe på sjökortet som vi susade mot  i lagom takt. Det var nödvändigt att lita på GPS en för dimman var fortfarande tät. Vi hade en ganska trög start men sedan lossnade fisket och vi landade gädda efter gädda men alla utom en var mellan 65-74 cm långa. Efter mycket nötande lyckas Viktor få upp en finare gädda på 89cm som inrapporterades till tävlingsledningen. Fisket var kul med totalt 23 landade gäddor och en hel del påslag. Vi fortsätter jakten på metersgäddan i morgon.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s