Svartzonker mcTail 20/10

Jag köpte mig en Svartzonker mcTail med tånglakefärg och orange undersida i sportfiskebutiken i Karlshamn när jag var där på besök. Jag har suktat efter ett  sådant bete ganska länge men jag har tyckt att de är lite för dyra. Viktor är ju alltid fiskesugen så han hängde gladerligen med på en snabbtur efter jobbet. Tiden är knapp nu när höstmörkret sänker sig ned över oss men vi kunde fiska fram till 18.15 innan vi var tvugna att avbryta. Zonkern lurade upp ett par små rackare strax innan mörkrets inbrott så jag tror att jag och det nya betet kommer att trivas ihop vid nästa fisketur som blir redan på lördag.

Ett par små gäddor tyckte att  Svartzonkern i tånglakefärg var oemotståndlig. Kan kanske bli det nya favoritbetet i höst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s