Höstlov V44 30/10

Äntligen har höstlovet kommit och Willy och jag ska sysselsätta oss med att fiska. För att få den riktiga fiskestämmningen så bor vi i stugan på Skällenäs. Båten startade fint i Lyckebyån och vi åkte först och tankade fullt vid sjömacken Blå port. Vädret var mulet och vinden var måttlig så det kändes som om gäddorna skulle vara huggvilliga. Något eldoradofiske blev det inte men vi fick upp tre gäddor var av mindre storlek. Vi upptäckte något konstigt  när vi var inne i en fiskesvacka och  inte hade några kontakter alls. Willy började tokveva supersnabbt och döm om min förvåning när det kom påslag efter påslag. Men samtliga gäddor högg försiktigt och följde inte med upp i båten

De flesta av våra fångade gäddor hade valt att stå skyddade i lä men det fanns även gäddor som stod i vinden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s