Karlskrona Pike Tournament 12/11- 2011

Morgonen hade kommit då det var dags att vara alert, fokuserad och fiskesugen. 60 fiskeentusiaster hade anmält sig till Karlskrona Pike Tournament 2011. Alla deltagare betalade in 100 kronor var så det fanns 6000 kronor i potten. Reglerna var enkla – längsta gäddan tar hem prispengarna. Det var jättekallt på morgonen så fingrarna var stelfrusna när vi stannade på vårt första planerade stopp. På fjärde kastet har Willy hugg på sin gäddfluga och jag håvar skickligt upp gäddan och mäter den till 83 cm. Allt känns super!  En fantastisk start på dagen. Vi åker till nästa ställe bara för att upptäcka att det redan finns gäddfiskare där.  Vi omgrupperar till nya platser som brukar hålla gädda  för skärgården är stor. Nu innfinner sig våran långa downperiod som varar i fyra timmar. Av någon anledning så uterblir kontakterna med gädda totalt. Uttråkade åker vi till en solig vik och värmer våran korv och fiskar lite utan någon större framgång. Enstaka snipor plockar vi upp men de flesta når inte upp till minimilängden av 60 cm. Vi avbryter fisket kl. 15:15 och åker till Kamm’s ganska besvikna över vårat dåliga tävlingsresultat. Det visar sig att de flesta har haft trögt fiske och att Willys gädda kommer på 6:e plats. Willy får pris för bästa junior och tar glatt emot en ny liten vobbler från Monarch dok.

1 tanke på “Karlskrona Pike Tournament 12/11- 2011

  1. Hoppas ni är sugna på lite fiske nästa helg med, kan ju träffas ute i skärgården. Vi kommer upp under fredagen och sen är det fiske för hela slanten. Har dock ingen plan än men det blir nog fiske en bit in i skärgården som det ser ut nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s