Superfisket uteblev 18/11

Jag hade tagit ledigt från jobbet denna fredagen för att ev fiska om det fanns någon som ville följa med. Som tur var så var Team Predatorfiske på besök i Karlskrona skärgård denna helg så Martin och Anders mönstade på i Bustern eftersom deras båt är i minsta laget för att fiska tre ifrån. Vi fiskade både långt in i grundvikarna och i mellanskärgården men de stora gäddorna lyste med sin frånvaro och kontakerna med gäddor var inte så många heller. Totalt landades sex små snipor så vi blev inte nollade. Sammanfattningsvis hade vi flest kontakter i mellanskärgården på läsidan där vattnet var ca 1 grad varmare än i de kalla grundvikarna. I morgon så är det dags för ännu ett gäddpass. Hoppas att det kommer upp någon finare fisk då.

 Martin från Team Predatorfiske fångar dagens första lilla snipa. Kort därefter hugger det på Håkans blå big bandit när betet tokvevas in.

1 tanke på “Superfisket uteblev 18/11

  1. Pingback: » Blog Archive » 111118-20 Blekinge

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s