Nya tappra försök 19/11

Då var det dags igen för ännu ett gäddpass men med ny besättning. Willy och Viktor hängde gladerligen med för att lura upp de gröna fiskarna. Idag var det bättre med vind, det blåste västliga vindar och regnade mest hela tiden så visst kändes det som om det skulle kunna nappa riktigt bra. Tyvärr så lyste de många gäddorna med sin frånvaro och vi upplevde fisket trögt och tråkigt. Självförtroendet sänkes ytterligar efter ett samtal med Team Predatorfiske som hade ett ganska ok fiske. Jag pikade med en gädda på runt 80 cm innan vi fastnade i en sänkt ryssja. Vi räddade några smågäddor innan koordinaterna skickades till kustbevakningen som troligtvis kommer att plocka bort skräpet. Vi träffade på dem igår då dom tog bort ett nät från det fredade området i Lyckebyviken. Vi tackar dem för att de försöker få bort alla dessa olovliga nät som ligger och dräller utan några utmärkningar.

  

Det är drygt och jobbigt att fastna med beterna i dessa sänkta ryssjor som är i stort sett omöjliga att se. Viktor och Willy plockade ur några små gäddor som hade fastnat i nätet och återsatte  dem i vattnet. Vi hoppas att de överlever.

7 tankar på “Nya tappra försök 19/11

  1. Jag hoppas det. Vi önskar milt väder så att vi slipper ta upp båten och kan ut och köra lite luciafiske. Vi ska ut med firman till helgen samt att Willy har seriematch i innebandyn så nästa helg försvinner för oss.

  2. Pingback: » Blog Archive » 111118-20 Blekinge

  3. Hej! Det var något bättre fiske under söndagen. Vi lurade upp 20st och medelvikten blev något högre även om det fortfarande var smått. Rapport från vår helg skrivs just nu och kommer förhoppningsvis under kvällen. /Anders http://www.predatorfiske.se

  4. Ja jag håller med om det roligaste fisket är att fiska grunt. Nu väntar vi på lite högre vatten i skärgården och kanske en gnutta sol. Då tar vi de stora krokodilerna på grunt vatten. Du är alltid välkommen att hänga med på gäddjakt nu när du är utan båt.

  5. Härligt att få läsa om era fisketurer Får nog bli båtköp denna veckan är ju totalt värdelöst utan egen båt Speciellt nu till höstfisket som är de roligaste tycker jag när man kan fiska grunt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s