tredje advents fiske 11/12

Eftersom det har stormat i ett par helger så var fiskeabstinensen på topp när vi såg på Smhi:s hemsida att det bara skulle blåsa sju sekundmeter från väster under söndagen. Glöggen och pepparkakorna byttes ut mot varm O’boy och falukorvsmackor. Jag hade laddat batteriet till båten så den snurrade igång lätt och fint, sedan åkte vi till vårat förutbestämda fiskeställe. Enligt månen så borde gäddorna vara huggvilliga och det dröjde inte länge förran vi tog den ena efter den andra gäddan.(totalt landades 27 st) Inga monstergäddor men vi lyckades plocka upp sex gäddor över 80 cm. Willy avslutade med en fin gädda på 90 cm. Vi hann också med att få ett härligt dubbelhugg. Detta var faktiskt en av de roligaste fiskedagar under 2011 så nu är det okey om ån fryser till is och båten måste torrsättas.

Självförtroendet ökar avsevärt när dagen börjar med ett härligt dubbelhugg.

 

 

Stax efter dubbelhugget landar jag denna tjocka gädda på 87cm.

Vi fick också upp en gulfläckig gädda. Jag vet inte om detta är någon sjukdom eller bara en förändrig i gäddans fjäll.

Vi avslutade fiskedagen när Willy fångade denna fina gädda på 90 cm. Den var en av Willys 13 gäddor och denna fångades på en Big bandit dräparn.

 

3 tankar på “tredje advents fiske 11/12

  1. Härligt! Kul med bra fiske såhär på slutet av året! Har väntat på en rapport från er…. Nu går jag själv på julledigt imorgon och räknar med fiske nästa vecka!!

    Ha det bra

    Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s