Högt vattenstånd 14/1

Jag åkte förbi båten efter att lämnat Willy vid Vedebyhallen då han skulle spela innebandymatch mot Olofström. Jag tittade ned från Ringöbron och trodde att båten hade slitit sig från förtöjningen under gårdagens blåst för jag såg bara vatten runt omkring båten. Väl nere vid bryggan kunde jag se att vattnet var superhögt. SMHI.s mätningar visade att det var +91cm vid Kungsholmsfort klockan 13:00. Det var inga problem med fastsättningen av båten allt verkade ok. Men det fanns de som hade fått allvarliga bekymmer pga vattenståndet. Räddningstjänsten länspumpade ur vatten från ett flertal villor som ligger bredvid Lyckebyån. Usch vad tråkigt.

Se och häpna över bilderna från Lyckebyån.

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s