Revo Toro Service 20/2

Efter jobbet idag var det dags att plocka isär Willys Revo Toro. Detta arbete hade jag inte utfört förut så nu är det ”Learning by doing”. Jag har tagit lite bilder medans jag utförde servicen. Nästa gång går det nog lättare. Det är några saker som kan vara bra att tänka på när rullen demonteras. Nu kör vi.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Det var lite pilligare att serva en Revo Toro om man jämför med Predator rullen. Har man inte tummen mitt i handen så är det inga problem men det krävs att man är lite fokuserad så att man inte vänder några delar åt fel håll. Lycka till.

3 tankar på “Revo Toro Service 20/2

  1. Tack för en bra beskrivning. Fattade verkligen inte hur man skulle få upp gaveln, men nu vet jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s