Oplanerad eftermiddagstur 15/4

Inte för att vi trodde att fisket skulle vara bra idag, utan bara för att vädret var fint, vinden svag och för att vi kunde. Vi gav oss i väg vid tvåtiden och sammanfattade gårdagens fiske för att lista ut var gäddorna kanske skulle finnas. Både Willy och jag trodde att gäddornas lek var i full gång så vi dissade de närliggande grundvikar och styrde mot kallare vatten där vi inte hade fiskat innan. Det är som alltid när man söker efter nya heta ställen att det är learning by doing som gäller. Vi testade otaliga ställen och lyckades faktiskt hitta två nya som jag tror kan leverera bra med fisk till hösten. Där smäll det på rejält. Båda ställerna levererade dubbelhugg och bra med både kontakter och följare. Eftermiddagens fiske var kanske inte den händelserikaste men vi hade det supergott i det lugna soliga vädret.

Det tillhör inte vanligheterna för oss att det smackar på med dubbelhugg. På dagens fisketur hände det oss vid två tillfällen. Det var faktiskt riktigt kul!!

Nu tror jag att båten åker upp för lite vårservice. Vi väntar på efterleksfisket som jag hoppas blir roligt.

4 tankar på “Oplanerad eftermiddagstur 15/4

  1. Visst är det kul när man får vara med om plogar i vattnet. Vi har dragit upp båten för lite underhållsservice så jag får läsa om när ni drar upp de stora krokodilerna. Kämpa på.
    Mvh Håkan

  2. I helgen blir der en tur. Läs införsnacket här bradrag.blogspot.com

    Såg att ni varit i en vik väster ut, var själv i den i helgen från land och såg ett sjukt skådespel med massor av plogar i ytan under 10 minuter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s