Team Jolly Rogers fångsrapport 15/4

Kalle Myrstrands gäng Team Jolly Roger med en gäst från Uddevalla var i Karlskrona skärgård för att fiska gädda under fem intensiva dagar. Här kommer en summering av dessa dagar.

I början på veckan så var fisket trögt. Vattentemperaturen var fortfarande låg efter de kalla nätterna och nordliga vindar. Gäddorna var ganska ovilliga att hugga, i mitten på veckan så var vattentemperaturen lite högre och på torsdagen den 12/4 så hade dom riktigt kul fiske. Det var bra fart på gäddorna och totalt landades 44 st men det var säkert lika många påslag och tappade. Kalles största för dagen var 94 cm lång och vägde 5.7 kg. Killarna forsatta att nöta på och även fredagen den 13/4 bjöd på superfiske trots regnet som blötte ned manskapet i båten. Totalt 38 st gäddor fångades och återsattes. Lördagens fiske var trögt av någon anledning och endast ett fåtal gäddor landades dock lossnade fisket lite efter klockan fem. Då smällde det till igen, och nu pumpade Kalle upp en tjock fisk på 6,2 kg. Denna tjockis var 93 cm lång.

 Den slutgiltiga summeringen efter fem dagars fiske av tre gäddentusiaster slutade så här:

Totalt landades 142 gäddor. 13 av dessa vägde över 4 kilo och flera av dessa var längre än 90 cm.

Vi på Karlskronafiske tackar Team Jolly Roger för en fantastisk fiskerapport.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s