Vi hoppades på……..1/5

Vi hoppades på lagom med sydliga vindar och ett efterleksfiske som heter duga. Det kändes fint på förmiddagen med måttliga vindar fast dom kom från nordost. jag packade ned extra mycket fika för nu skulle vi ta en långtur och komma hem i solnedgången.

Redan vid tolvtiden så tog vinden i och det blåste mer och mer, det var besvärligt för oss att få draggen att fastna när vi fiskade där vinden låg på. Jag öppnade bra med kontakt med en finare gädda som sedan valde att följa efter Willys bete men den vände vid båten. Stax efter krokade jag en liten snipa så vi kände att vi hade hamnat rätt och dagen skulle bli trevlig. Vinden tog i ännu mera och nu spelade det inte någon större roll om vi fiskade i lä eller lovart. Huggen och kontakterna uteblev och vi landade endast tre små krabater.

Vi tappade sugen och efter att ha avnjutit en deluxmacka med ägg och bacon så la vi oss på kastdäcket och vilade oss innan vi åkte hem genom den grova sjön.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s