Vi missade kroppkakorna 14/6

Soligt och fint väder var det denna dagen när vi på en mikrosekund beslutade oss för att ta en liten runda. Vi var så sugna på att fiska att vi inte fikade efter jobb och skola. Det blåste mer än vad SMHI hade förutspått så det var relativt gropigt på fjärden när vi plöjde genom vitingarna mot första stoppet.

Det var inget fel på huggen eller kontakterna men de gäddor som vi fick under gäddturen var alla under tre kilo. Klockan hade nu blivit sex och det kurrade i magen så vi beslutade oss för att åka till brofästet i Möcklösund för att dricka kaffe och äta kroppkakor. Det gick bra att förtöja fast bryggkanten är väldigt hög och man behöver klättra för att komma upp på bryggan. Bryggan verkar anpassad för oceanångare. Vi var nu riktigt hungriga och blev superbesvikna när det var stängt. Vi såg ingen skylt men jag misstänker att de stängde klockan sex. Efter detta nederlag så åkte vi hem och grillade korv som serverades med potatissallad. Mums!!

Bäst att kolla upp vilka tider som gäller på de ställen som det går att fika på i sommar så att man slipper åka hem hungrig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s