0-4 till Willy 30/6

Det är mycket att stå i nu på sommaren som gjort att fisket  kommit i skym undan. Willy jobbar som jordgubbsförsäljare utanför Ica på Sturkö och jag väntar på min semester vecka 29. Några microkorta turer har det blivit med några landade snipor. Men idag fick vi några timmars kvällsfiske och vi trodde att det skulle smälla på bra. Vi åkte till som vi trodde ”säkra” ställen för att skaffa lite självförtroende. Men vad händer!! inga gäddor inga kontakter alls på två timmar. Hmm vad är det som är fel, vi har ingen aning. Plötsligt utan förvarning så har Willy först en sedan två gäddor och han har ganska många kontakter men mitt bete vill dom uslingarna inte bita i. Willy landar två små till innan vi hittar ett bättre ställe där ett par grövre gäddor  följer efter betet men väljer att vika av när dom ser båten. Dom ska vi fånga innan sommaren är slut.

Willy var i särklass den bäste snipfångaren i kväll. Jag hade mitt sämsta fiskepass 2012 och lyckades inte kroka någon gädda. Usch vad det suger. Hoppas att det går bättre på nästa tur.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s