Välkommen till Karlskrona skärgård 1/7

Svågern och hans familj har seglat med deras Maxi 95 från Norrköping till Karlskrona för att spendera sin semester  i Blekinge skärgård. Willy och jag passade på att ta spöna med oss när vi åkte ut på fjärden för att hälsa familjen Lindqvist välkomna. Vi mötte dom när båten passerade linfärjan vid Yttre park.

Givetvis försökte vi få några gäddor också. Vi valde några ställen som såg bra ut på sjökorten med de var helt odugliga att fiska vid. Det var bara en massa trådiga spaggetisjögräs så vi tröttnade och valde ett säkert kort. Willy fick omedelbart napp och denna gädda hade säkert varit god att ugssteka men vi valde som vanligt att snabbt återsätta fisken. Det blåste ganska mycket så vi avbröt efter någon timme och återvände till våran brygga på Skällenäs.

2 tankar på “Välkommen till Karlskrona skärgård 1/7

  1. Pingback: Dag6: Kalmar – Sjuhalla « batbloggen

  2. Tack för ett varmt välkomnande. Det känns som man är nästan hemma då man passerar Långören, men det är ju då tre timmar kvar. Fast det är härligt att köra mellan öarna efter två dagar i Kalmarsund.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s