Fortfarande blåsigt 18/7

Ett härligt hugg och vips har jag fångat en 4,7 kilos gädda.

Vaknade denna morgon och hoppades på lugnt och skönt väder. Det verkar som om det bara förblir en dröm. Mulet, solsken, regn omvartannat och massor av blåst så förblev onsdagens väder. Vid 18 tiden mojnade det såpass mycket att vi bedömde att det skulle kunna gå att fiska. Vi hade bestämt med Kalle Myrstrand att han skulle hämtas vid Herrgårdsvikens brygga. Stax innan ankoms såg vi att det drev omkring en liten båt som verkade ha problem.Vi åkte närmare och samtalade med föraren och han var tacksam över att bli bogserad till Herrgårdsviken för sjön var ganska grov och deras motor fungerade inte.

Även denna kväll valde vi att fiska lång ute i skärgården, det blåste inte så mycket men vågorna var stora och vi fick hålla tungan rätt i mun då vi fiskade. Det tog en stund innan vi fann gäddorna som stod utspridda.  Det nappade kontinuerligt för Willy och Kalle- jag var nollad under ett flertal timmar. Men plötsligt lossnar det även för mig och jag lurar en fin 89cm gädda till hugg. Hon är grön och fin och i bästa kondition. Så otroligt gott det är när det äntligen kommer på en lite finare gädda. Vi får vara nöjda med kvällens fiske, sju gäddor landades och samtliga gav oss härliga ythugg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s