Härligt kvällsfiske 26/7

Bilden talar för sig själv. Det hade varit grädde på moset om vi hade lyckats fånga en större skärgårdskrokodil också.

Det är kvällar som denna man kan längta efter när man jagar efter gäddor strax innan isen kommer i december. Efter en blåsig och kall sommar kändes det lyxigt att fiska i T-shirt och flytväst. Vi landade inga större gäddor under turen men vad gör väl det när kvällen är ljummen och skön.

3 tankar på “Härligt kvällsfiske 26/7

  1. Det gör vi. Gick ner med killarna till den lilla hamnen efter fotbollsplanen på kvällen. Tyvärr fick inte grabbarna något men jag drog på ett stort bottennapp med mycket spagetti. Vevade in det toksnabbt för att rensa av och några meter innan det var inne kommer det en liten gädda som skjuten ur en kanon och högg. Undrar om jag inte ska fixa en peruk på en jerk och döpa den hippiejerken. Kan bli en succé 😉

  2. Ja vi sålde slut så bonden fick komma med mera. Vi lämnade gäddorna i fred denna kväll.

    Vi syns på fjärden, jordgubbssärsongen är nästan slut. Ha det bra hälsningar Håkan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s