Söndagstur 11/11

Mia och jag hämtade Willy i Forshaga under lördagen och missade Karlskrona Pike Tournament. Willy hade varit där under veckan för att kunna bilda sig en uppfattning om hur det är att gå på ett sportfiskegymnasium.

Allt hade fungerat fint och lektionerna var betydligt intressantare än på grundskolan, så om han bara blir antagen så flyttar han till Forshaga för att utbilda sig på Forshagaakademin.

Efter några rapporter och bilder från KPT så var vi sugna att köra lite höstfiske trots att vi var ganska trötta efter den långa resan. Vi satsade på ett nytt ställe som vi hade rekat fram under sommaren och som vi hoppades kunna leverera finare fisk.

Det började kanon, bättre storlek på följare och omedelbart hugg på en snipa. Vi fortsatte att undersöka viken och några små slipsar följde med upp i båten med de stora gäddorna uteblir. Vi omgrupperar men nu rullar tjock dimma in och huggen uteblir. Det är totaldött!!

Vi fikar för att se om dimman lättar, det blir tvärtom vi kan inte se öarna omkring oss så vi beslutar oss för att avbryta och åka hem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s