Beavort Tuben /by Martin Emmertz 5/2 2013

Jag är på bättringsvägen efter några dagars feber och hosta, influensan har även slagit ut Vanja som ligger och sover framför Tv:n. Det är fortfarande snö ute men den håller på att töa bort, vi håller tummarna för massor med regn och blåst så att skärgården öppar upp sig och jerkbaitsen kan genomsöka vattnet efter gäddor.

Willy har skickat in sin ansökan till Forshagaakademin inför sitt gymnasieval HT 2013. Givetvis hoppas vi att betygen räcker och han blir antagen utan några problem, vi får vänta och se när förhansbeskedet dyker upp i brevlådan.

Det kom ett nytt bete till mig som jag har beställt av Martin Emmertz, väntetiden var ganska lång men det var det värt. Den ser riktigt het ut. Färgen heter BlackPerch.

Beavort Tuben

Betet är lite mindre och lättare än de beten jag har beställt från Stampe. Betet är viktat med owner 2,0. Ytfinishen är riktigt fin så Martin har verkligen lyckats bra med färg och lackeringsarbetet. Det kommer att bli kul att se hur betet fiskar i Karlskrona skärgård.

SVERIGES BÄSTA FISKEBLOGG vad hände sen ?

Tydligen så har Fisheco ändrat på hur bästa bloggen ska utses, det talades om en jury som skulle titta på vissa kriterier, språkval, uppdateringsfrekvens mm. Detta tycker jag hade varit ett riktigt och rättvist sätt att utse en vinnare på.

Detta blev tydligen för svårt för Fisheco jury att genomföra så man löste det genom en Facebook omröstning i stället. För oss som gillar VVF (våga vägra facebook) så är det naturligtvis omöjligt att lämna sin röst eller ha ett facebook kontaktnät.

Klicka på SVERIGES BÄSTA FISKEBLOGG så kommer ni till fisheco sida där man har möjlighet att lägga sin röst.

Jag hoppas och tror att det finns många av er bloggtittare som säkert vill ge Karlskronafiske.com sin röst. Lycka till med röstningen !!

Hälsningar från Håkan Björk

9 tankar på “Beavort Tuben /by Martin Emmertz 5/2 2013

 1. Det låter nice de, vi får sammanstråla nån dag och tjöta lite fiske när vi ändå är där nere och dänger lite beten. // Skinnet

 2. okey, de låter ju underbart ju, då hoppas vi de smälter rejält så man får dänga lite med spöet snart… uppdatera gärna med jämna mellanrum, de vore fint.
  // skinnet mieko småland

 3. Det börjar att släppa men det ligger fortfarande is i grundvikar. det är fortfarande is vid sjösättningsrampen intill Preemstationen Blå Port. Men fortsätter det att töa så går det att fiska inom ett par veckor tror jag.
  Ha det bra, vi hörs hälsningar Håkan

 4. tja! ni som bor neråt, hur ser de ut med is ? börja de släppa något ?`
  // Skinnet mieko småland

 5. Bra att du såg det, men jag kan inte redigera datumen då det är samma bild som i napp och nytts fiskekatalog från ABU. Vi får försöka klara oss tills det är dags att uppdatera kalendern inför 2013/2014.
  Tack för att du såg detta kalenderfel

  Hälsningar Håkan

 6. Grymt fina. Martin levererar igen ;). För att komma vidare till något som inte har med denna bilden att göra, Hugtabellen 2012/2013 som du har lagt upp. Datumen passar inte på feb/mars 2013.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s