Det gäller att leta 14/4

Riktigt soligt och fint väder denna söndag, svaga sydliga vindar. Jepp det mesta var bra. Lågvattnet håller i sig så man är lite frustrerad över att inte kunna fiska i vikar som normalt bör fungera och leverera gädda. Vi åkte på en liten utflykt till både kända och okända fiskeställen för oss. Vårat första, andra, tredje, fjärde, femte stopp levererade noll och det kändes som om våran plan skulle misslyckas totalt. Självförtroendet var inte på topp men vi nötte på och efter en välförtjänt fikapaus så rullade dimma in och skymde solen. Willy satte på ett mörkt bete och vips så hade han kontakt. Jag vet inte om det var dimman, betesvalet eller bara att vi hittade rätt ställe men nu var det kul igen. Många kontakter ythugg och följare. 11 gäddar landades av mindre storlek men vad gör det när fisket är spännande och händelserikt efter flera timmars downperiod.

liten gädda

Ännu en gång blev jag utfiskad av Willy! 7-4 till honom. Har inget att skylla på utan kan bara konstatera att han hade bättre teknik för dagen. Vi har haft en jättebra fiskedag, god fika, många och hårda hugg- det var bara den lite finare gäddan som saknades.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s