Kompromiss 29/8

Det fina vädret verkar snart ta slut och höstrusket kanske närmar sig så vi passade på att ta en familjetur med gäddracern. Vi hade laddat med baguetter som fylldes med köttbullar och rödbetssallad. När fru Björk följer med så ska strandstolarna med för att kunna sitta kungligt med kaffet i handen och spana ut över fjärden.

Fika på Kubebus Det gick knappast att smyga med spöet och beterna och det var ingen av åskådarna som trodde att jag skulle få napp när jag stod i aktern på båten och kastade betet i vattnet framför dom. Men så blev det och Mia kom ångande uppför klipphällen för att dokumentera avkrokningen av den lilla juniorgäddan. Det var faktiskt riktigt kul att känna lite sprattel så jag kastade en stund till och fångade ännu en liten krabat innan vi beslutade oss för att åka hem.

Fångst på Kubebus

Viktor och jag laddar inför sportfishmaster i Eskilstuna så nu är Juniorsviten på Sundbyholms slott inbokad och ett sjökort över tävlingsområdet är beställt. Det ska bli riktigt kul att finalfiska i Mälaren 

2 tankar på “Kompromiss 29/8

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s