Älvgädda 10/11

Willy tillbringade också söndagen med att fiska. Vädret i Forshaga var tvärt emot vädret i Karlskrona, det var soligt och fint. Willy körde på med lite olika beten och använde sitt nyinskaffade Grim Reaper som han hade beställt lagom till höstlovsfisket vecka 44 från Sportfiskeprylar.se.

Efter ett par timmars nötande högg det äntligen på ”Pigen” Det kändes som ett bättre hugg och när gäddan var landad, fotograferad och mätt så kunde han glatt konstaterar att denna nu var hans största värmlandsgädda. Det lär säkert komma upp finare under hans utbildning i Forshaga.

älvgädda 96 cmStark och fin älvgädda på 96 cm.

4 tankar på “Älvgädda 10/11

 1. Oj, köper du så ”dyra” beten och rullar. Mina fiskegrejor är betydligt billigare när jag redovisar inköpen av ”blixtenödvändiga”fiskegrejor för fru Björk.
  V6an drar nästan ingen bensin heller.

  Men visst var det lite komiskt att fruarna skulle mötas och prata fiske i kommunhuset.
  Dom kanske vill hänga med ut i båten nu när vinterrusket har kommit och fika och prata medans vi dänger iväg våra beten. Ha Ha

  Hälsningar Håkan

 2. Hej Håkan, det har visat sig att våra fruar har träffats på någon grej i kommunens regi. Din fru började prata att du hade ett dyrt intresse..Min fru sa att hennes man också sportfiskade. Bara så vi är överens, en jerk kostar 20-25:-, ett spö 200-225:-, rulle 195-245:- Att göra egna flugor är gratis och flugspö skänker affärerna i stort sett bort. Se nu till att din fru inte ändrar det min fru tror är sanningen! 😉

  //BradragJesper

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s