Massor med gäddisar 28/2

Upp tidigt och skjutsa fru Björk till jobbet och sedan fylla upp bilen med fiskegrejorna. Därefter hämta bredbandsMartin som också hade tagit ledigt från arbetet och sedan var vi på väg genom den massiva dimman som låg tjock över fjärden.

Vi tänkte fiska på samma samt snarlika ställen som igår och när vinden under morgonen var väldigt svag så gick det fint att driva genom grundvikarna. Fisket var helt klart bäst mellan 9-12 då Martin fiskade som en gud. Hans BigBandit krossade Willys Wolftail och min gäddfluga. Men givetvis så landade vi gäddor också. Här ett av flera trippelhugg under dagen.

Trippelhugg

Vi körde på och det landades massor av gäddor (56 st ) men tyvärr inga riktiga madamer. Min mousefluga krokade inte bara gäddor under dagen utan den vassa kroken gick rakt igenom ytterdelen av mitt finger. Martin fick skära ut kroken ur skinnet men man är ju ingen lipsill så det var bara att bita ihop och nöta på efter omplåstring.Krokad Givetvis så hade vi fika i världsklass även idag. Vi åkte och tände grillen på flaggskär. Vi satte oss i lä bakom stugorna för nu när klockan hade blivit halv två så blåste det kallt och det fanns ingen sol som värmde. Jag grillade hamburgarna och rostade bröden sedan fyllde vi dom med rödlök, dressing, inlagdgurka och ketchup. Detta var dom godaste burgarna på länge. Mums mums.

Hamburger meckning

Sedan fortsatte vi sökandet efter de stora, det gick fortfarande dåligt och det var bara snipor som ville följa med in till båtkanten. Vi tröttnade på sniporna vid tretiden för att ta nya tag i morgon.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s