Lojt fiske 1/3

 

Sista fiskedagen för Willy innan det är dags att återgå till skolarbetet på Forshagaakademin. Hela Teamet samlades för ett försök att trixa upp tiokilosmadamen. Nu ska det ske tänkte alla i båten när vi körde genom morgonens ösregn mot första stoppet.

Genom regn och rusk

Här fångar Viktor en pytteliten gädda som återsätts snabbt, sedan fortsätter vi en bit västerut mot Nättraby. Här blankar vi och är faktiskt riktigt förundrade att vi inte ens hade en följare efter. Ny omgruppering och nu tar en loj gädda min fluga. Kort och tjock!

Vi ser några killar som fiskar från en brygga. Det måste kännas grymt frustrerande att ta sig till en fångstplats och så ligger det en båt och fiskar en kastlängd ifrån. Sorry!!

Vi nöter på och Viktor och Martin som fiskar med Big Bandit har ett sniprace. Det känns inte bra att kroka dessa juniorfiskar så vi omgrupperar igen till storgäddeviken. Och vad händer här då. Vinden avtar och det är totalt stiltje. Vi tar några kast men det känns totalt meningslöst att fiska vidare. Willy har tappat sugen och vevar hem sitt bete sittande. Han landar en liten snipa och då beslutar vi oss för att avsluta för att inte skada de blivande gäddmadamerna i munnen i onödan.

Willy är uttråkad

Det hade varit roligare att avsluta Willys sportlovsvecka med en stor 10+are men ibland så vill det sig helt enkelt inte. Vi har gjort vad vi har kunnat i fiskeväg med både bra och dåliga beslut. Inget fiske kommer att bedrivas av oss under söndagen utan vi väntar tills nästa helg då lär vi vara laddade och fiskesugna till tusen.

 

1 tanke på “Lojt fiske 1/3

  1. Jag kom till betongbryggan i mjövikstandsviken när ni var där. Skulle bara testa lite grejer nån timme. Blev en spricka i molnen en halvtimme och då var enda gången det blev lite hugg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s