Trögt 7/9

 

Det kändes bra när Viktor och jag bestämde oss för att ta ett heldags fiskepass under söndagen. Smhi lovade mulet och regn under förmiddagen och sedan lite uppsprickande när jag kollade sista prognosen innan jag gick och la mig. Klockan ringde klockan 06:00 och när jag sneglade med yrvakna ögon genom fönstret så regnade det inte. Det var en riktigt solig morgon. Ännu en gång hade väderprognosen fallerat.

Nåväl inget att hänga läpp för, alltid roligt att fiska i fint väder och några gäddisar ska säker gå att lura upp.

Det började riktigt trögt och det tog säkert flera timmar innan vi landade de första gäddorna. Inget märkvärdigt utan starka och friska skärgårdsgäddor i 85 cm klassen. Vi provade lite olika beten och fisketekniker men det var segare än segt.

Dagens höjdpunkt var helt klart våran gemensamma lunch. Vi ankrade upp och dukade upp grillad kyckling, grillade tunna revben, potatissallad och några småförpackningar med äpple och apelsin dricka. Vi satt och njöt av solen och pratade lite om Blekinge gäddfestival.

Massor av gott

Fikadags

 

Efter lunchen så fortsatte vi att fiska och reka lite nya platser inför BGF, fisket lossnade aldrig utan bara ströfiskar landades.

Hoppas på bättre gäddfiske vid nästa tillfälle.

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s