Karlskrona Pike Tournament 2014

Äntligen tävlingsdags. Och inte vilken tävling som helst utan Karlskrona Pike Tournament. Tävlingen har utvecklats och har nu utökats till 80 st deltagare. Det innebär att det är fina priser och prispengar att kämpa om. Givetvis så satsar vi på att vinna.

Samling i Karlskrona båt och fiskes lokaler på Saltö och för att inte missa någon fisketid när starten har gått så tar vi båten dit. Andreas och Pär har allt under kontroll och kaptensmötet är snart avklarat och alla trängs för att komma iväg för att fiska.

Trängsel

Starten

Vi har planen klar och tänker enbart fiska på ett fåtal platser men ge dessa platser tid för att vi tror att de kommer att leverera. Fikan är också optimerad så att den kan ätas snabbt och enkelt under transportsträckorna. Stekta ägg på grovt bröd, pannkakor med sylt och sedan tunnbrödrullar med korv och så en termos kaffe.

Kaffedags

Vi nöter på men hittar inte riktigt var de lite större gäddorna står och har det riktigt besvärligt att fiska ihop 5 mätbara gäddor. Plötsligt kommer solen fram och vi är på rätt ställe. Huggen kommer och gäddorna är i 80 cm klassen och vi känner att självförtroendet återkommer. Såja nu är vi med i matchen igen. Tyvärr så landar vi inte tillräckligt många för att komma på prispallen men vi hade det riktigt roligt och spännande en stund innan huggen plötsligt avtar.

Toppfisken

Ok, tiden går fort, dags att avbryta och styra båten emot Saltö igen. Vi kommer jämsides med Karlskrona Båt och fiskes lag som för övrigt har fiskat riktigt bra och hamnar på en 4:e plats. Kim tar lagets största gädda på 95 cm.

Karlskrona båt och fiske

Mätbrädorna och nummerbrickorna lämnas in och nu finns det Bullens Pilsnerkorv,kaffe och mackor att mumsa på medans tävlingsledningen reder ut vilka team som hamnar på prispallen.

Bullens pilsnerkorv

Den nyblivna pappan Alexander Ek och Jacob från Team Pike Passion hamnar på en fin 3:e plats. Grattis och bra fiskat!!

Team Pike Passion

Team Mouse hamnar på 2:a plats och killarna från Team Natrix  som har fiskat ihop ofattbara 478 cm kommer givetvis etta och tar hem storkovan. Jag önskar jag visste var de var och fiskade.

Vi tackar Andreas och Pär från Team Under Ytan för ännu en kanonbra tävling och hoppas att vi kan prestera något bättre 2015.

Tävlingsledning

Vi har inga undanflykter utan kan till 100% garantera att vi gjorde vårat bästa under denna tävling. Idag räckte det inte.

Resultatlista

// Håkan&Viktor Team Karlskronafiske

 

 

1 tanke på “Karlskrona Pike Tournament 2014

  1. Ja det var roligt även denna gången! Det är en lagom stor tävling, och mycket bra arangerat. Synd att vi bara lyckades skrapa ihop 360cm. Ett stort grattis till alla vinnarna önskar vi i Nybban Pikers..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s