Trögt 23/11

Egentligen var inte söndagen vigd åt fiske utan besök på soptippen och andra husliga bestyr.

Det kändes dumt att inte ta sig en gäddtur när vinden var lagom hård och från någorlunda rätt håll. Ostliga eller sydostliga och vem vet nu när vi snart är inne i december om det går att genomföra så många pass till. Det kan snart vara is och snö i skärgården ganska snart.

Vi satsade på att försöka fånga någon gädda över metern så vi åkte enbart till ställen som vi vet att det finns stora och grova gäddor. Vi kämpade tappert och hittade troligtvis några spots som kommer att återbesökas men idag så var de stora gäddorna inte huggvilliga på de platser som vi fiskade av.

Gäddor fick vi i alla fall så det var inte tal om något bompass men det var långt mellan kontakterna trots att hela dagen riktigt andades ”BIGPIKE”.

Julbord med våra jobb nästa helg så antagligen finns det inte tid för att fiska, ev traila upp båten och ha den på kärran om det smäller till och blir kallt.

sommargäddaEfter tröga dagar som denna är det inte utan att man längtar till sommarfisket med stenhårda hugg och vilda gäddor.

// Håkan&Viktor

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s