Bra medelsize 25/2

 

Idag så hade också Viktor tagit ledigt från jobbet för att fiska och det kändes fint att hela teamet var samlade. Vi kom iväg vid halv nio tiden och idag tänkte vi inte köra några längre sträckor utan höll oss i närheten av staun för att fiska på klassiska bigpike ställen.

På första stoppet har vi ett riktigt bra fiske med ett 10 tal fina gäddor med en topp på 98 cm. Det känns som om dagen kommer att bli minnesvärd med någon meters gädda som toppfisk.

98:a

Vinden avtar och solen kommer fram och huggen tvärdör. Vi tror på stället och lägger en hel del tid utan någon större framgång. Willy drar en vilsen strögädda på 83 cm innan vi känner oss nöjda och åker mot nya fångsplatser.

soligt

Vi stannar till i en riktig grundvik där vi kan se puffar och flyende gäddor huller om buller. De är inte helt enkla att lura till hugg men visst hugger ett antal snipor innan Viktor återigen tvingar mig till att håva. Upp kommer en sjövild och grann 95:a som absolut inte vill gosa med fångstmannen utan vrider och vänder på sig under fotograferingen.

vild

Bred rygg

Vi flyttar på oss återigen och under tiden solen skiner så är fisket hyggligt frånsett att de flesta landade gäddor är små. Inga över 85cm. Vi ser Andreas från team under ytan nöta på i grannviken och efter några sms så vet vi att han inte heller har krokat några monster än så länge.

Summan av dagen är att vi har fiskat ganska bra. De fem längsta gäddorna var. 98,95,88,86 och 85. En landad metersfisk så hade dagen varit perfekt.

// Viktor, Willy&Håkan

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s