afterwork borrefishing 10/8

Högtryck på vädersidan med sol och nästan ingen vind alls. Perfekt lökväder för abborre och perfekt sysselsättning efter en dags slit med att reparera storköksutrustning.

Efter lite mat i magen så gick det snabbt att plocka ihop väskan med borreprylarna, 10 grams runda jigghuvuden från ABU och en massa färgglada jiggar. Vi åkte till första stoppet som har levererat abborrar i hyfsad storlek till oss. Bara för att skaffa lite själförtroende innan de var dags att leta nya fångsplatser. Ganska snart var de första borrarna landade och återsatta.

34 cm abborre

Vi skiftar ställe några gånger innan vi råkar komma in på farligt gäddvatten. Jag fångar några abborrar i en djuphåla medans Willy enbart landar gäddor i varierande storlekar. Det var inte allt för lätt att drilla in denna fina gurka på 80 cm med den lätta utrustningen.

80 cm gurka

Vi njuter av kvällen och vi landar både abborre och gäddor, snabbt närmar sig skymningen med fuktig och lite kallare luft. Dags att avbryta och tända lanternan för att köra mot Lyckebyån.

solnedgång över staun

Aldrig fel med lite avkopplande borrefiske en skön sommarkväll utanför Karlskrona. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s