Fiskedax 1/11

En vecka har gått sedan Sportfishmaster och det var sent i går kväll som resultatlistan presenterades. Vi i team Karlskronafiske fick ihop 410 cm och hamnade på en fin 12 plats. Det är vi nöjda med och laddar nu inför Karlskrona Pike Tournament som arrangeras av Team Under Ytan. En riktig prestigetävling som vi hoppas kunna fiska bra i.

Riktigt murrigt väder med skapliga vindar från sydväst gjorde att spänningen i båten var på topp, vi hoppades kunna landa några stora klunsar under dagen. Det var ca 30 cm lågvatten och vi tycker det är svårt att veta var gäddorna behagar stå. Kanske supergrunt eller kanske på betydligt djupare vatten? Tyvärr så finns det inget facit för detta utan det är bara att prova sig fram och hoppas kunna knäcka koden för dagen.

Efter en dels nötande och omgrupperingar verkar vi träffa rätt och vi landar hyggliga fiskar mellan 80 och 90 cm nu känns det som om det är dags för mördargäddan att kliva på. Icke sa Nicke!!! mördargäddan lurar kvar där under ytan och gäckade oss idag. Dagens toppfisk landas av Viktor. En gädda på 91 cm som är i riktigt fin kondition.

Grann 91:a

Idag var det långt mellan huggen och vi fick kämpa hårt för att fiska upp ett tiotal gäddor.

// Håkan&Viktor

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s