Snabb morgonrunda 4/9

Willy och jag bestämde oss sent på lördagskvällen att köra ett morgonpass innan Willy skulle jobba klockan 11:00 på Dragsö camping.

Jag fixade fikan som vanligt, det fick bli några halvtråkiga köttbullemackor och kaffe eftersom inget annat fanns hemma. Klockan ställdes på 05:00 men jag vi var trötta så det snoozades lite för länge på väckarklockan. Vi var i alla fall ute på fjärden vid halv-sjutiden och mötte två båtar utanför Preem som säkerligen också tänkte morgonbända.

Det var dåligt med vind och det kändes allmänt trögt. Vi valde att fiska runt öarna i närheten av staun och det gick ungefär som förväntat. Fiskar landade både Willy och jag av mindre kaliber och det var segt. Till slut plockades en kopparfärgad Toby fram när inget annat fungerade. De sista två sniporna tycke detta bete såg smaskigt ut.

Snipa biter på Toby

Vi avslutade vid halv-tio tiden då sken solen och nu var det var dags att klä av sig jackan för att inte bli totalt överhettad när vi sakta körde mot våran båtplats i slutet av Lyckebyån.

// Håkan&Willy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s